Recent is de foto van de voetgangers-en fietsersbrug geselecteerd door 'Gurushots' voor een digitale projectie op de prestigieuze 'Art Market' in Budapest. Trots op deze selectie. 
Van links naar rechts:
1) De zwart-wit foto van de voetgangers- en fietsbrug is beoordeeld en gepubliceerd in  het Shoot-magazine  nr.62 van april 2018. Deze foto zie je in mijn portfolio op de "Zot van A" pagina in betere kwaliteit.
Citaat van de beoordeling:
Dit is een ongetwijfeld veel gefotografeerde plek in Antwerpen. Interessant aan deze opname is dat de 2 mannen elkaar niet zullen ontmoeten. De afstand tussen mensen zou hier een boeiend thema kunnen zijn. Maar de discoshow van druppelvormen walst daar overheen.
2) Beide foto's van West-Canada zijn gepubliceerd in de brochure van reisagent Joker van 2017. Je ziet ze in betere kwaliteit in mijn portfolio van West-Canada.
3) In de Gurushots community gaan fotografen uitdagingen aan. Ik deed mee aan de "Fantastic fireworks" uitdaging en eindigde op de 30e plaats van meer dan 10000 deelnemers.
Deze foto zie je in mijn portfolio op de "Zot van A" pagina in betere kwaliteit. Foto is gemaakt in 2016 tijdens het vuurwerk van de "Tall ships race".  Trots!

You may also like

Back to Top